Suna acum!Contact

Restaurant

Bucate „cu gust de Bucovina”

Meniu

Meniurile Pensiunii Lidana au o structura preponderent traditionala, preparatele fiind realizate din materii prime de foarte buna calitate, produse „in casa” ori pe plan local. Tocmai de aceea se remarca produsele afumate, dulceturile, zacusca, siropurile de fructe, faimoasele placinte poale-n brau si painea de casa, toate facute in stil traditional, dupa retete din batrani, cu ingrediente din zona.
De la borsul de sfecla rosie de origine poloneza, zacusca cu peste – lipoveneasca, borsul de origine slava, la knedli – galuste umplute cu prune, de origine germana, renumitii tocinei si pastravul afumat, tochitura si placintele poale-n brau, care duc renumele Bucovinei peste mari si tari, toate dau o savoare aparte bucatariei acestei zone.
Nici nu e de mirare atunci ca in planurile de viitor ale Pensiunii Lidana se regaseste construirea unui restaurant de mare capacitate, care sa gazduiasca fel de fel de evenimente.

 

 

Evenimente corporate & private

La Complex Turistic Lidana se pot organiza


Aniversari

Restaurantul de 80 de locuri, cafeneaua, barul, crama, dar si cele doua terase cu o panorama de vis, locul ideal pentru organizarea unui eveniment privat.

Conferinte

Sala de conferinţe cu o capacitate de peste 100 de persoane, prevazuta cu sistem audio performant, locul perfect pentru intalniri tematice.

Evenimente

Pentru una dintre cele mai importante zile din viata ta, va punem la dispozitie un pachet complet pentru organizarea evenimentului.

Bucate „cu gust de Bucovina”

Va asteptam la restauratul nostru din cadrul Pensiunii Lidana pentru a degusta preparate traditionale bucovinene.

TOP