Suna acum!Contact

Cazare in Bucovina la Complex Lidana

Cazare in Bucovina la Complex Lidana

Cazare in Bucovina la Complex Lidana

PREV
NEXT

Pensiunea Lidana  pune la dispozitia clientilor 21 de camere, o suită și 3 apartamente(capaciatea maximă este de 2 copii si doi adulți)

Prezentare camere

Rebeca, Savel si Zamfira, cele trei vile care asigura cazarea oaspetilor in 23 de camere duble si apartamente, sunt ridicate pe coasta unui deal, de la inaltimea careia ai o vedere panoramica asupra frumoaselor imprejurimi, strabatute de-un sarpe de argint – raul Moldova, cu al sau susur linistitor, care trece chiar prin curtea complexului.

Amenajate cu bun-gust, printr-o fericita imbinare intre lemn şi piatra, cladirile Pensiunii Lidana se remarca prin imbinarea traditionalului cu modernul.

Inclusiv camerele pastreaza aceasta linie, fiind dotate cu utilitati moderne, care asigura toate facilitatile necesare si confortul unei unitati de cazare de patru stele, dar intr-un mediu traditional.

In plus, oaspetii au la dispozitie numeroase variante de petrecere a timpului liber, dotarile centrului de agrement si spa fiind extrem de atractive.

 

Vezi camerele

Locatia ideala

Amplasamentul asigura liniste, fiind la distanta de drum, iar seara luminile creeaza o atmosfera de basm.

Agrement

Piscina interioara ultramoderna cu hidromasaj; salina - camera de relaxare cu peretii tapetati cu sare de Himalaya, spatiu de joaca ...

Restaurant

Pentru grupuri organizate se fac petreceri barbeque, cu gratare si produse traditionale, inclusiv miel, berbecut sau vitel la protap.

Wi-fi

Fiecare spatiu din cadrul complexului nostru dispune de conexiune wi-fi gratuita si televiziune.

TOP